avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

Buna ziua.O firma aflata in insolventa se inchide si se deschide alta firma noua....eu ca angajat ce acte ar treb sa primesc de la firma in insolventa ce urmeaza a fi inchisa.
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 15:08, 29 Octombrie 2018
Actele sunt aceleasi ca la orice incetare a contractului individual de munca (decizie de incetare, adeverinta vechime, fisa lichidare)

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inchisa fara instiintare stoicea stoicea Buna ziua, am o mare rugaminte! Sunt in crestere copil de pana la 2 ani si firma unde am lucrat acum am aflat ca s-a inchis. Eu nu am fost instiintata sub nici ... (vezi toată discuția)
Terminare concediu de crestere copil gina_maria gina_maria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebari, si anume: - sunt in concediu crestere copil pentru 1 an de zile; acesta se incheie cand ... (vezi toată discuția)
Intrebare executor judiciar bonprice bonprice Buna ziua firma la care sunt angajat este in faliment.Nu am reusit sa iau legatura cu executorul judiciar numit telefonic asa ca iam trimis in scris cu ... (vezi toată discuția)