avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am luat un credit în valoare de 30000 £, am achitat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am luat un credit în valoare de 30000 £, am achitat din el 2300 £ dar trebuie să mă întorc în țară definitiv. Ce aș putea păți, ținând cont de faptul că nu am nimic pe numele meu?

Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£...."problema" este ca trebuie sa ma intorc in tara din cauza unei probleme in familie si mai mult ca sigur nu as mai putea venii inapoi.....ce lucruri as putea patii in cazul in care nu am nimic pe numele meu,stiu ca datorii in UK se prescrie dupa 6 ani,este posibil la o asa suma mare sa te aresteze?......scuzati intrebarea,sunt constient ca este destul de imorala.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Datoria pe care o aveti către banca va fi vândută de către aceasta unei societăți de Incasso. Incasso ul va veni dupa Dvs, numai daca aveti bunuri si / sau venituri, oriunde, oricând (deci si pensie), in UE.( inca nu știm in ce condiții va ieși UK din UE, dar nu va așteptați ca bancile sa aibă de pierdut datorită Brexitului). . Da, se prescrie dupa un număr de ani, daca declarați faliment personal. Deci nu datoria se prescrie, ci existența falimentului asociat cu numele Dvs si cu numărul de plătitor de taxe in UK. .Numai daca ati lăsat amenzi rutiere neplătite, sau datorați impozite către HRMC atunci veti fi obligat sa le plătiți, daca nu, sunteți pasibil de închisoare. Creditele bancare intra la alta categorie decat amenzile rutiere si / sau impozitele.. Cum spunea cineva mai sus, o soluție adoptată de mulți este declararea falimentului personal. Chiar daca acuma nu aveti nimic pe numele Dvs, asta nu inseamna ca in viitor nu veti vrea sa aveti ceva. Daca ati intra in insolventa, chiar daca este extrem de stresant, cred ca in viitor va veti multumi Dvs singur.
Nu știm pe acest forum care sunt circumstanțele autorului postării, asa ca a arunca cu epitete, a emite judecați fara o baza solida spun mai multe despre caracterul celor care comentează in acest sens, decat despre persoana căreia ii sunt destinate comentariile. Go get a life, domnilor care pândiți pe la colturi cu pietre in mana!

Butzy a scris:

Buna ziua,am o intrebare pentru dvs.,am luat un credit in valoare de 30000 £ si am achitat din el 2300£...."problema" este ca trebuie sa ma intorc in tara din cauza unei probleme in familie si mai mult ca sigur nu as mai putea venii inapoi.....ce lucruri as putea patii in cazul in care nu am nimic pe numele meu,stiu ca datorii in UK se prescrie dupa 6 ani,este posibil la o asa suma mare sa te aresteze?......scuzati intrebarea,sunt constient ca este destul de imorala.Va multumesc

Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
pandorapearl, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu inteleg ca unii au uitat dulcea limba romana!
Nu faci puscarie in UK pt un credit, datorita simplului fapt ca cei cinstiti iau cu buna credinta un credit si numai in urma unui fapt aleatoriu ca 3W se ajunge la re-negocierea datoriilor sau in ultima instanta declararea insolventei personale (apply for bankruptcy, scumpa totusi pt ala care pune coada pe spinare si fuga la Rominica).
In prealabil se utilizeaza serviciile BM (Banking Mediation), MAS (independent), CA, etc... .
In general bancile platesc avocati buni in RUMB, deci actiunea va fi deschisa pentru frauda cu circumstante agravante (sustragerea voluntara a individului de sub autoritatea judiciara competenta).
DECI, DA, pentru frauda bancara premeditata cu circumstante agravante, in RUMB se face puscarie.
In termen de 6 luni infractorii sunt condamnati in toate cele 3 sisteme de legi care sunt in vigoare in RUMB, deci, prescriptia va functiona dar numai in Rominica.

Cat despre Brexit, indivizii made in Ro pusi pe tepe vor trebui sa mai astepte (daca vor mai avea drept de rezidenta, altfel caramba).
Oricum, Brexitul se orienteaza spre un razboi de 100 de ani care a durat in realitate 130 de ani.
Dar, acesta este un subiect politic care trebuie tratat pe forumul respectiv.

Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
Demos, utilizator
acest răspuns util
Stimabile numai in bogata ta imaginatie ,o sa ajungă omul asta sa faca pușcărie .Omul a plătit ceva, si nu mai poate ,unde este premeditare ca a vrut să fraudeze?. Ori cum după tine toți care nu plătesc trebuie sa faca pușcărie. Poate ai uitat care este scopul acestui site stimabile.
acest răspuns util
Binanteles ca "omul asta" nu va face puscarie pt ca el este deja in Rominia.
Premeditarea fraudei este calificata de:
- lipsa de renegociere a creditului;
- neutilizarea serviciilor (gratuite), de asistenta si ajutor in caz de insolvabilitate;
- neutilizarea mijloacelor legale de recunostere a unei stari manifeste de insolvabilitate (se pare ca nu stiti ca in RUMB a fi in insolvabilitate si a nu declara aceasta stare de fapt este o perjury (deci public offence) si pedepsit ca atare);
- sustragerea voluntara a individului de sub autoritatea judiciara competenta.

Rolul acestui site este de a spune clar si fara ocolisuri nu numai care sunt obligatiile cetatenilor in fata legilor dar si consecintele pe care actiunile ilegale le pot avea asupra celor care le savarsesc.

Polemicile nu fac parte din rolul acestui site.

aikidoro a scris:

Stimabile numai in bogata ta imaginatie ,o sa ajungă omul asta sa faca pușcărie .Omul a plătit ceva, si nu mai poate ,unde este premeditare ca a vrut să fraudeze?. Ori cum după tine toți care nu plătesc trebuie sa faca pușcărie. Poate ai uitat care este scopul acestui site stimabile.

Ce este RUMB? :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
pandorapearl, utilizator

Alte discuții în legătură

E posibilă o executare imobiliară în românia pentru neplata taxelor în uk? liviurosu liviurosu Pentru neplata taxelor in UK a parintilor cca 20000 lire(mentionez ca au avut o firma Self Employed )pot sa vina in tara sa-mi ia apartamentul donat de ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat in totalitate ue space74 space74 am un credit de nevoi personale fara garantie si fara giranti facut in 2007 in spania pe 5 anii 9000euro in baza salariului de acolo, am platit jumatate din el ... (vezi toată discuția)
În ce fel te poate afecta în romania dacă ai declarat faliment personal în uk? robert.alexandru robert.alexandru Buna .As dori sa intreb in ce fel te poate afecta in Romania daca ai declarat faliment personal in Anglia. (vezi toată discuția)