avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Înlocuirea caselor de marcat
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Înlocuirea caselor de marcat

Buna ziua. In August 2017 mi-am cumpărat o casă de marcat pentru un magazin mixt de la tara. Acum la 1 noiembrie trebuie sa o schimb pentru că trebuie jurnal electronic. Acum întrebarea mea este: ce fac cu casa de marcat cea veche pentru că nici măcar nu cred că a ieșit din garanție. Am dat 700 lei pe ea. Acum încă 1000 lei pe alta. Cu cea veche ce se va întâmpla? Am cumoarat-o pentru un an că apoi sa o arunc?
Cel mai recent răspuns: calin_marius_1977 , utilizator 19:14, 30 Octombrie 2018
Buna ziua , la cea veche trebuie predată memoria fiscal și după aceia aruncată .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot transforma casele de marcat? HUBARDONI HUBARDONI Lucrez ca PFA in domeniul Transporturi Rutiere de Marfuri si folosesc o casa de marcat electronica portabila cu rola de hartie Tip.EXEL SM S/N: ZK00023316 Made ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat majoritar majoritar Casa mea de marcat a inceput sa scoata un mesaj : \"memorie insuficienta ,mai aveti memorie ptr....\" Ce se intampla ? Se poate reseta memoria casei ... (vezi toată discuția)
Cum procedez cu casa de marcat? ContSters132838 ContSters132838 am o casa de marcat inregistrata pe un alt punct de lucru si vreau sa o mut in alt punct de lucru. cum procedez? trebuie defiscalizata-refiscalizara? cam cat ... (vezi toată discuția)