avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Analiza risc declaratia 394
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Analiza risc declaratia 394

Am primit pe SPV mesaje pentru toate firmele pentru care am depus "D394" care spun ca ar fi neconcordante in aceasta declaratie.
Spun ei, de asemenea, ca sa consult declaratiile partenerilor prin programul pus la dispozitie de ANAF.
Care ar fi acest program?

Multumesc!
A. Groza
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Insei Contab, utilizator
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 22:25, 2 Noiembrie 2018
Nu exista un program pentru verificarea aceasta.
Descarcati din SPV acele documente, le deschideti (dar nu din browser ci ca pe un fisier oarecare, din explorer). Mergeti in stanga la "agrafa", adica atasamente si veti gasi un fisier excel. Dupa ce-l deschideti o sa fie ... ce-o sa fie :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare copii declaratii inregistrate madalina_oprea madalina_oprea Buna ziua! A incercat cineva sa descarce declaratiifiscale deja inregistrate , de pe site-ul anaf?Nu gasesc o declaratie 300 de anul trecut si am mai ... (vezi toată discuția)
112 ma dispera danadanei danadanei de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)
Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)