Buna seara
Ma intereseaza sa stiu care ar trebui sa fie salariul unui administrator de bloc cu 40 de apartamente,dar al unui presedinte de bloc?Va multumesc.
Bogdan_86
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
@flory_mr
Acea suma nu este calculata doar din numarul de ore muncite pentru asociatie, ci si ca "daune" pentru tot stresul provocat de cerintele fanteziste ale multor locatari.
flory_mr
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bogdan, îți dau exemplu din Asociația mea cu 458 de proprietari ce locuiesc în 9 blocuri și 28 de scări.
Cu toate că plătim fiecare din cei 458 câte minim 30 de lei de apartament pentru Fondul de Salarii Brut, pe scara mea nu s-a mai recondiționat nimic de vreo 30 de ani, mai ales din Fondul de Reparații.
De ce să plătim noi, cei din blocul nostru, care e la aproape 1 km de altele, pentru unii care stau cu fundul pe scaune și NU PRESTEAZĂ MAI NIMIC, decât doar ne iau banii ... de parcă noi, pe scara noastră am fi handicapați să nu știm să ne gospodărim singuri, mai ales că plătim doar apa rece la Asociație și restul mărunțișurilor.
Nu mai spun de faptul că în 1997 A.P.71 din Brăila s-a constituit ca și un Condominiu, cu toate că avem 9 blocuri, și, conform legii, noi am avea 5 Condominii, adică minim 6 tronsoane de blocuri legate prin conducte (proprietăți) comune.
Ziceți și voi, de ce să plătesc la „centru” biruri, pentru unii care doar strâng bani pentru alții !
BEN46
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca sunteti nemultumit ( i ) de ce nu va desprindeti si in felul acesta hotaraste asociatia si nu altii pt. dv .
Intrebare: salariile personalului (Admin, Presedinte samd) si modificarile acestor salarii nu trebuie discutate/stabilite/decise intr-o adunare generala a proprietarilor?