Buna seara
Ma intereseaza sa stiu care ar trebui sa fie salariul unui administrator de bloc cu 40 de apartamente,dar al unui presedinte de bloc?Va multumesc.
Revin, cu multumiri anticipate pentru orice raspuns:
Am fost sambata 4 Iul 2020 la AG a Asoc Proprietari imputernicit de prietena mea care este proprietara si membra in asociatie.
Mi s-a refuzat accesul pe motivul ca imputernicirea nu era legalizata la notar.
In legea 196/2018 scrie asa:
”Art. 49. -d) proprietarul, membru al asociației, poate fi reprezentat în adunarea generală de către un membru al familiei sau de către un alt reprezentant care are o împuternicire scrisă și semnată de către proprietarul în numele căruia votează;”
Am inteles eu gresit legea sau s-a comis un abuz refuzandu-mi-se prezenta la sedinta?
vali m
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu trebuie legalizata....nu au vrut sa va lase sa votati.
Inteleg ca parcursul contestarii ar fi asa:
1. cerere scrisa la conducere asociatiei
2. daca nu primesc raspuns sau nu sunt multumit > informare Primarie (am fost deja anterior: biroul juridic si de control economic se ocupa cu astfel de situatii la noi - in lege e specificat acel departament special)
3. contestare in instanta
Voi urma acest traseu pt ca deja de 2 ani tot atrag atentia asupra procedurilor nelegale si nu se intampla nimic.
Mai nou s-au facut si lucrari pe care le platim, fara sa fi fost anterior decise in AG. O sa le contest si pe acestea.
vali m
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca nu s-a votat nimic important, nu aveti de ce sa faceti contestare in instanta.
Pe de alta parte, la lucrari este cu dus si intors. Daca s-au facut reparatii majore,de exemplu terasa,zugravirea scarilor...atunci da,era nevoie sa se discute in AG.
Daca s-a spart vreo coloana si s-a inlocuit,nu era nevoie de aprobarea AG...se considera urgenta.