avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ture normale intr-o luna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ture normale intr-o luna

Buna ziua!

Imi poate spune cineva cum stiu cate ture normale am intr-o luna daca programul se desfasoare in ture de 12/24(liber), 12/48. In noiembrie de exemplu sunt 21 de zile lucratoare x 8 = 168h impartit la 12 = 14 ture normale?

Este corect?

Multumesc de raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:15, 11 Noiembrie 2018
Este corecta interpretarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in ture de 12 ore si concediul de odihna Adrian Vasiliu Adrian Vasiliu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema pe care o am. Lucrez in ture, program de 12/24 si 12/48, indiferent de weekend si sarbatori. Intrebarile ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)
Repaus cumulat in cazul turei de 12/24 in program continuu alexandru777 alexandru777 Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti daca in cazul lucrului in tura continua de 12/24 (institutia functioneaza in regim permanent, fara interuperi, deci in ... (vezi toată discuția)