avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... vanzare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

vanzare auto

Cum pot sa vand masina daca sunt in litigiu cu serviciul Taxe si impozite al Primariei. Din acest motiv nu mi se elibereaza Certificat fiscal ca sa pot vinde masina. Am pierdut mai multi clienti deoarece procesul dureaza de mai bine de un an. Acum am alt client hotarat sa o cumpere dar nu stiu ce acte pot sa fac ca sa pot vinde masina pana se termina procesul cu Primaria ca sa pot face act de vanzare-cumparare.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2018
staicucostel, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:10, 14 Noiembrie 2018
Pana la finalizarea solutionarii litigiului cu autoritatea fiscala nu veti putea beneficia de certificat fiscal
Fara certificat fiscal si fisa de radiere auto nu puteti incheia documente instrainare bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare automobil blajaura blajaura In luna august 1916, soacra mea a vandut un autoturism ( folosit ), facand un contract de vanzare cumparare nefiind inregistrat la notar si nefiind finalizat ( ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism speedfreak1 speedfreak1 Buna seara.Am cumparat acum doua saptamani o masina si as dori sa o vand.Am contract de vanzare-cumparare cu proprietarul,copie dupa buletinul lu,fiscalul de ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism ca mostenitor silcat silcat Buna seara. As dori sa vand un autoturism dobandit prin mostenire - deces tata - mostenitori eu si fratele. Cumparatorul nu a mai dorit sa astepte sa ... (vezi toată discuția)