ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

,
 ,  	
			 s.c.serv ad loc s.r.l. 
	    	Utilizator

s.c.serv ad loc s.r.l. 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 oret20	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare.
De curand in asociatia noastra de proprietari a intervenit o schimbare prin plecarea cenzorului nostru. Am angajat o ... (vezi toată discuția)
	                    oret20	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare.
De curand in asociatia noastra de proprietari a intervenit o schimbare prin plecarea cenzorului nostru. Am angajat o ... (vezi toată discuția)

udau_1966	                   

as vrea sa stiu ce conditii trebuie indeplinite ,din punct de vedere legal,sa fii cenzor al unei asociatii de propietari?
cu stima ,cristi (vezi toată discuția)
	                    udau_1966	                   

as vrea sa stiu ce conditii trebuie indeplinite ,din punct de vedere legal,sa fii cenzor al unei asociatii de propietari?
cu stima ,cristi (vezi toată discuția)

cocoranum	                   

O persoana cu studii superioare economice,nefiind membru CECAR,paote sa indeplineasca functia de cenzor,in cazul in care nu locuieste in aceea asociatie? (vezi toată discuția)
	                    cocoranum	                   

O persoana cu studii superioare economice,nefiind membru CECAR,paote sa indeplineasca functia de cenzor,in cazul in care nu locuieste in aceea asociatie? (vezi toată discuția)