avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... nevoie de un sfat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

nevoie de un sfat

buna tuturor. am fost oprit de un echipaj de politie pt depasirea vitezei legale (83kmh pe limita de 50 kmh) am avut o alcoolemie de 1,15 respectiv 1,05. de la organele de cercetare penala de la politie am aflat ca va incepe urmarirea penala. va intreb ce as putea sa fac sa grabesc lucrurile? pot sa ma interesez eu de parcursul dosarului? sau sa angajez un avocat?
Cel mai recent răspuns: ContSters97923 , utilizator 17:32, 14 Noiembrie 2009
Fata de cele relatate, recomandarea este sa angajati un avocat...:)
Cu siguranta dosarul dvs. va fi trimis in instanta, pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80g/l alcool pur in sange, prev. de art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, infractiune pentru care pedeapsa este inchisoarea de la unu la 5 ani. Asa cum v-a sfatuit si colega mea, angajati-va un avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La o alcoolemie de 1.04 mg in aerul expirat,care sunt consecintele ? Costin_Adrian Costin_Adrian Ma numesc Adrian,sunt din ploiesti,in ziua de 23.07.2012 tatal meu a condus sub influenta bauturilor alcoolice si a fost oprit in trafic d un echipaj de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan clarias clarias Buna ziua,am si eu urmatoarea problema-un sofer prins de politie in trafic cu alcoolemie de 0,95 la mie- ce se intimpla cu permisul lui(e anulat sau e ... (vezi toată discuția)