avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Eliberare cazier fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Eliberare cazier fiscal

Vreau sa imi infiintez o SRL in Bucuresti si imi trebuie cazierul fiscal, insa am domiciliul pe alt judet. Se poate elibera cazierul si in Bucuresti? Stiu ca cel juridic se poate, de aceea ma intrebam......
Cel mai recent răspuns: Andreea Condor , 13:51, 4 Octombrie 2007
Cazierele fiscale se elibereaza de la unitatea fiscala de domiciliu; poti face o imputernicire notariala unei persoane sa solicite si sa ridice cazierul fiscal
salutare as dori sa imi spuneti si mie de unde pot ridica cazierul fiscal din bucuresti, eu am domiciliul in bucuresti. Daca se poate sa imi dati o adresa as fi recunoscator.
Directia Generala a Finantelor Publice str. Dimitrie Gerota nr. 13
potrivit o.g. 47/2007 care modifica si completeaza o.g. 75/2001 privind cazierul fiscal , obligatia prezentarii cazierului fiscal de catre persoanele fizice sau juridice romane pentru operatiunile de inregistrare in registrul comertului este indeplinita numai prin intermediul oficiilor registrului comertului, astfel ca la inregistrarea in registrul comertului de catre asociati/actionari sau reprez, cazierul fiscal nu va mai fi obtinut de acestia direct de la organele fiscale competente ci se va transmite electronic de la Min Fin. catre Oficiul Reg Com. la solicitarea acestuia in termen de 8 ore.
Asta practic de la 1 oct se aplica ca registru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model imputernicire si solicitare caziere judiciare ANTONG ANTONG Buna seara, Societatea la care lucrez (o sa-i spun societatea A) are capital privat strain in procent de 100%. In statul societatii comerciale romane A ... (vezi toată discuția)
Acte pentru infiintarea unei societati Am nevoie de citeva informatii intr-o problema de natura comerciala. Daca doresc sa infiintez o societate comerciala (al carei obiect de activitate sa fie ... (vezi toată discuția)
Minor la munca fadidraghici fadidraghici Buna Ziua, Exista cazier pentru minorii sub 18 ani? Va multumesc. (vezi toată discuția)