Care sint metodele legale de comunicare index apometre?
Exista o lege?
Se poate transmite poza indexului prin sms , whatsapp , e-mail?
Eu locuiesc in strainate si administartorul blocului ma obliga sa mut apometrul in afara locuintei ca sa poate face citire directa si nu acepta transmitere prin autocitire.
Consumul meu de apa este de 1 mc la trei luni.
Doina
Dar daca administatorul doreste sa montam apometre furnizate de compania ISTA si refuzam, din motive financiare, ne poate obliga sa platim la pausal, sume de 10 ori mai mari ca inainte de semnarea contractului de catre asociatie cu ISTA?daca nici nu am fost consultati in privinta acestui contract, nu putem sa facem nicio sesizare de incalcare a drepturilor consumatorului? multumesc mult ptr raspuns
Administratorul nu va poate impune nimic, el este angajatul dvs., asociatiei...
Reprezentantul legal al asociatiei este presedintele ei, discutati cu dumnealui...
Acum aveti contoare individuale si sunt functionala, sigilete si cu verificarile la zi?
Ce motiv invoca pentru necesitatea schimbari acestor apometre?
Contractul de furnicare a apei este pe numele asociatiei sau individual, la fiecare apartament in parte?
Da. acum avem contoare functionale, sigilate si cu verificarile la zi. nu exista un motiv anume, spune ca in adunarea generala s-a hotarat, dar nu imi arata niciun proces verbal din ziua adunarii, la care nu am putut ajunge pentru ca se face la ore la care suntem la munca.
Aici cred ca este problema, contractul cu apanova este pe numele asociatiei, nu este individual. Ce as putea face in acest caz?