avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Transmitere index apometre
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Transmitere index apometre

Care sint metodele legale de comunicare index apometre?
Exista o lege?
Se poate transmite poza indexului prin sms , whatsapp , e-mail?
Eu locuiesc in strainate si administartorul blocului ma obliga sa mut apometrul in afara locuintei ca sa poate face citire directa si nu acepta transmitere prin autocitire.
Consumul meu de apa este de 1 mc la trei luni.
Doina
Cel mai recent răspuns: Spiru ION , utilizator 12:20, 29 Noiembrie 2018
Am inteles. O sa-i comunic ce ai scris mai sus.
Multumesc
Poate reveniti cu raspunsul dumneaei...
O zi buna!
Dar daca administatorul doreste sa montam apometre furnizate de compania ISTA si refuzam, din motive financiare, ne poate obliga sa platim la pausal, sume de 10 ori mai mari ca inainte de semnarea contractului de catre asociatie cu ISTA?daca nici nu am fost consultati in privinta acestui contract, nu putem sa facem nicio sesizare de incalcare a drepturilor consumatorului? multumesc mult ptr raspuns
Administratorul nu va poate impune nimic, el este angajatul dvs., asociatiei...
Reprezentantul legal al asociatiei este presedintele ei, discutati cu dumnealui...
Acum aveti contoare individuale si sunt functionala, sigilete si cu verificarile la zi?
Ce motiv invoca pentru necesitatea schimbari acestor apometre?
Contractul de furnicare a apei este pe numele asociatiei sau individual, la fiecare apartament in parte?
Da. acum avem contoare functionale, sigilate si cu verificarile la zi. nu exista un motiv anume, spune ca in adunarea generala s-a hotarat, dar nu imi arata niciun proces verbal din ziua adunarii, la care nu am putut ajunge pentru ca se face la ore la care suntem la munca.
Aici cred ca este problema, contractul cu apanova este pe numele asociatiei, nu este individual. Ce as putea face in acest caz?

Alte discuții în legătură

Prezenta administratorului la schimbarea apometrelor mada_tuica mada_tuica Buna ziua, As vrea sa stiu daca este nevoie ca administratorul sau presedintele sa fie prezenti sau sa constate schimbarea apometrelor. In urma ... (vezi toată discuția)
Ce act normativ reglementeaza facturarea apei in sistem pausal Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa-mi spuna care este actul normativ care reglementeaza calcularea consumului de apa, in cadrul asociatiilor ... (vezi toată discuția)
Administratorul reproseaza consum mic de apa hadelina hadelina Buna seara, problema mea este lagata de administratorul blocului care imi reproseaza ca am consum prea mic de apa, mentionez ca locuim 2 persoane in ... (vezi toată discuția)