avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venitul din vanzarea unei case in Spania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venitul din vanzarea unei case in Spania

Unde trebuie sa platesc impozitul pe venit realizat din vanzarea unei case in Spania? Precizez ca sunt persoana fizica rezident fiscal in Romania, nu am stat in Spania mai mult de 3-4 saptamani pe an ptr. concediu.

Multumesc,
Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Moloiu , utilizator 10:04, 4 Decembrie 2018
Conform Conventiei între guvernul Republicii Socialiste România şi guvernul Regatului Spaniei pentru evitarea dublei impuneri cu privire la impozitele pe venit şi pe avere:

ART. 6

Venituri imobiliare

1. Veniturile provenind din bunuri imobile, inclusiv veniturile din exploatările agricole şi forestiere, sunt impozabile în statul contractant în care aceste bunuri sunt situate.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit pentru un salariat roman detasat in franta Spiridush Spiridush Societatea are un salariat detasat in Franta, pentru care s-a obtinut Formularul E101. Salariul ,contributiile si impozitul pe venit ii sunt platite in ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime pt cetateni straini alinadobre alinadobre Buna ziua, Am de intocmit o adeverinta de vechime pt doi cetateni care au lucrat la noi in perioada 1993-1995 pt a o prezenta la Casa de Pensii Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Emitere factura si incasare venituri din belgia crss2099 crss2099 Buna Ziua, am un PFA pe activitati de informatica, platesc impozit la norma de venit si nu sunt platitoare de TVA. Voi lucra in Belgia si voi emite lunar o ... (vezi toată discuția)