dupa obtinerea dublei cetatenii(Germana) nu am mai reinnoit pasaportul CRDS. In prezent, ma identific la autoritatiile de la aeroportul Otopeni cu pasaportul German.
ce lege reglementeaza acesta situatie? Sant obligat sa prezint pasaportul Romanesc?
Va multumesc!
Buna Andrew77, si eu sunt tot in situatia ta am dubla cetatenie eu am avut doar cartea de identitate din ROMANIA acum a expirat si aia si nu am mai facut nimic in privinta aceasta eu ma identific cu Carte de identitate Germana din 2010 si nu am avut probleme. Sper sa nici nu fie acum cand a expirat cea de Romania sincer nu ma pre grabesc sa o actualizez sper sa raman pe teritoriul germaniei. Daca ai noutati sunt bine venite.asa ca info.
Dubla cetățenie
Robinita
Bună ziua,
din 2012 am dublă cetățenie, română germană. De câteva luni mi a expirat cartea de identitate. Trebuie sa mi actualizez actul de identitate ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie
pyelee
EU beneficiez de cetatenie dubla germana- romana, Pasaportul romanesc imi expira in iulie, trebuie sa imi fac pasaport nou sunt obligata chiar dava ma ... (vezi toată discuția)