avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce acte îmi trebuie pentru contestație în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce acte îmi trebuie pentru contestație în instanță.

Bună ziua. Mă numesc Lucasievici Mariana și sunt din Bârlad Jud Vaslui. Mama mea în dată de 12.09.2018 a fost diagnosticată cu următoarele boli. Fractură bazicervicala stângă cu deplasare, Stenoză aortică severă, Insuficiență cardiacă cl 3 NYHA, Cardiopatie ischemică, Disfuncție severă de ventricul stâng, Insuficiență mitrală. Cu toate acestea comisia din Vaslui ia refuzat dosarul de handicap pe motiv că nu se poate încadra în grad de handicap. Menționez că mama nu este deplasabilă. Mi-au spus să merg în instanță dar nu și v ce acte am nevoie pentru contestație. Vă rog frumos să-mi spuneți și mie ce acte îmi trebuie. Cu respect vă mulțumesc pentru timpul acordat acestor rânduri.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:26, 12 Decembrie 2018
Buna ziua.
Poate va ajuta info. de aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grad de handicap AncaPopa30 AncaPopa30 Buna ziua! Tatal meu sufera de insuficienta cardiaca cls III NYHA,disfunctie sistolica medie severa, flutter atrial parox, in app, diabet zaharat tip 2, ... (vezi toată discuția)
Ajutor handicap stefan_gondos1952 stefan_gondos1952 buna ziua cum se poate obtine ajutor de handicap sunt pensionar de drept sunt operat de hernie disc an 1997 si 2009 acun iar ... (vezi toată discuția)
Rugaminte: incadrare grad handicap sirius27 sirius27 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati in legatura cu incadrarea diagnosticului meu in grad handicap: - insuficienta cardiaca cronica, clasa a 2-a NYHA, - ... (vezi toată discuția)