avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Grad de handicap

Buna ziua! Tatal meu sufera de insuficienta cardiaca cls III NYHA,disfunctie sistolica medie severa, flutter atrial parox, in app, diabet zaharat tip 2, hipotiroidie, sechele AVC ischemic.
Am depus dosarul pentru gradul de handicap si ca raspuns am primit ca bolile enumerate mai sus sunt boli nu handicap.
Ma puteti lamuri si pe mine va rog frumos daca raspunsul primit este cel corect sau trebuie sa mergem sa depunem dosarul pt revizuire?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 28 Decembrie 2018
Care sunt tipurile de handicap si Lista afectiunilor care creeaza handicap ireversibil
[ link extern ]

Puteti depune dosarul pt revizuire.

Vedeti si
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte îmi trebuie pentru contestație în instanță. Mariana Lucasievici Mariana Lucasievici Bună ziua. Mă numesc Lucasievici Mariana și sunt din Bârlad Jud Vaslui. Mama mea în dată de 12.09.2018 a fost diagnosticată cu următoarele boli. ... (vezi toată discuția)
Pensie de insotitor tutunarudenisa tutunarudenisa Buna ziua, Ca sa fiu sigura ca nu omit vreun diagnostic, va scriu rezultatul cu care s a externat tatal meu: AVC Ischemic pontin stanga,HTA,ICC CLS II ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am 49 de ani și sunt pompier de 15 ani. sufăr de ... Koasz72 Koasz72 Bună ziua Am 49 de ani și sunt pompier de 15 ani. Sufăr de miopie.la ochiul drept care cu timpul a ajuns la destul de mare -8. Ochiul stâng este normal.Dr ... (vezi toată discuția)