avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

Ce se intampla daca angajatorul nu mai are fonduri pt. plata concediilor medicale?( atunci cand cota pt. concediile medicale retinuta din fondul de salarii a fost cu mult depasita).
De unde recupereaza salariatii contravaloarea acestor concedii?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 08:39, 16 Noiembrie 2009
Nu poate fi concediata o persoana care este in concediu medical decat in cazul in care firma intra in lichidare judiciara/faliment.

Plata conecdiilor medicale se datoreaza de catre angajator, iar daca acesta nu plateste medicalele sau salriul, angajatii pot solicta plata acestora in intsnata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii medical cod 09 crisadi crisadi Buna ziua Va rog, daca ma puteti ajuta, ce contributii se retin pentru indemnizatia de concediu medical pentru ingrijire copil?? Stiu ca aceasta se plateste ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba Alexiarom Alexiarom Drepturi gravida in perioada de proba (vezi toată discuția)
Concediu medical grasancuta grasancuta am inceput munca la 1 oct 2012,dupa ce mi s a terminat indemnizatia pt cresterea copilului,momentan sunt in preaviz,am luat concediu medical pt copil ... (vezi toată discuția)