avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu de 6 ani
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu de 6 ani

Ce pensie minima sau ajutor social voi primi, conform noii legi din 2021, la un stagiu de cotizare de 6 ani, 8 luni si 4 zile, in 2030 cand voi iesi la pensie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
MinaLumi, utilizator
Cel mai recent răspuns: MinaLumi , utilizator 23:16, 20 Decembrie 2018
Multumesc pt raspunsuri. In concluzie, nu are niciun rost sa cumpar 3 ani si 4 luni sau chiar 5 ani, ca tot nu insumez cei 15 ani minim necesari pt pensia minima. Corect? Iar cei 5 ani de facultate (facuta la zi) nu se vor adauga ca perioada asimilata dacat daca am stagiul minim de 15 ani? Asta am inteles din noua lege.
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2018
MinaLumi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare vechime MinaLumi MinaLumi Am facut 5 ani de facultate la zi. Am un stagiu de cotizare de 6 ani si 8 luni. Am incheiat un contract cu casa de pensii de 3 ani si 4 luni (neachitat inca, ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu daca, conform legii actuale sau celei care va ... MinaLumi MinaLumi As dori sa stiu daca, conform legii actuale sau celei care va fi adoptata in curand, voi beneficia de pensia sociala de 1000 lei (in prezent), in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Daca am 10 ani pe cartea de munca, atat am cotizat pot iesi la ... Akyy Akyy Daca am 10 ani pe cartea de munca, atat am cotizat pot iesi la pensie? (vezi toată discuția)