avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea RCA expirata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea RCA expirata

Buna ziua. Azi mi-a expirat asigurarea si tot azi, am fost lovit la semafor a intrat unul în mine cu o dubă, eu așteptând regulamentar la semafor. Problema este ca am facut constatarea dar am trecut datele de pe asigurarea care expira astazi, este vre-o problemă, pot merge linistit la service cu gandul ca nu sunt eu cel care v-a plati pagubele care sunt destul de mari masina fiind nu una ieftina! Bineînțeles am făcuta o alta asigurare dar este valabilă cu data de maine.
Mentionez ca sunt in franța, accidentul s-a produs aici, iar masina mea este inmatriculata pe romania!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:07, 19 Decembrie 2018
Daca la data producerii accidentului polita RCA era valabila nu aveti nicio roblema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legate de accident auto - asigurare, fondul pentru protectia victimelor strazii julaikos julaikos Buna ziua,apelez din nou la ajutorul dumneavoastra. Un amic a fost implicat intr-un accident auto sambata seara ;el circula regulamentar cu un turism,fara rca ... (vezi toată discuția)
Temei excludere despagubire pentru rca expirat pagubit. adiardelean77 adiardelean77 Masina mea cu rca expirat a fost avariata de o masina cu rca valabil, in timp ce circulam pe un drum public. Vinovat este soferul cu rca valabil, conform ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca gabonee gabonee buna ziua, nu gasesc in incercarile mele de a ma documenta urmatoarea informatie, am fost implicat intr-un eveniment rutier, am fost accidentat din spate si ... (vezi toată discuția)