avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Înapoiere card Cetelem neactivat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Înapoiere card Cetelem neactivat

am achizitionat un bun in rate in valoare de 1000 ron si mi s-a trimis prin posta un card de credit cetelem cu suma de 1500 ron.
Nu am activat cardul de la primirea acestuia.
ce trebuie sa fac sa returnez sau sa inchid acest card?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:20, 29 Decembrie 2018
Trebuie sa vorbiti cu ei, sa intrebati cum trebuie procedat, in mod normal, daca nu e activat, nu ar trebui sa genereze costuri.
Nu trebuie returnat că este inactiv și nu generează costuri. Se va expira singur la termenul stabilit. Așa trimite tuturor clienților, e ceva generalizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit cetelem sneferu sneferu Buna ziua, In luna decembrie am cumparat un laptop prin intermediul unei oferte Cetelem cu 18 rate si dobanda 0%. Odata cu acest credit am primit si un card ... (vezi toată discuția)
In legatura cu rambursarea sumelor pe cardul de credit singerpine singerpine Buna seara, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Recunosc ca sunt paralela cu termenii bancari...Mama mea a primit un card la achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire ContSters313331 ContSters313331 Buna dimineata! Am un credit la Cetelem de 5800 ron pe 120 de rate lunare fixe din cauza crizei economice am ramas in urma cu plata ratelor, din credit am ... (vezi toată discuția)