avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi

Curs practic de implementare e-Factură / e-Transport. Reguli de aplicare și discuții practice. Vezi detalii și participă → 

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am comandat de la emag un produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am comandat de la emag un produs

Am comandat de la emag un produs. Curierul m-a sunat dar nu am raspuns. Mi-a spus ca a trecut de comuna mea dar pe un ton raspicat. Cand am mai sunat o data l-am intrebat doar unde este comanda mea dar mi-a inchis. vreau sa stiu daca comanda imi va fi adusa in alta zi sau trebuie sa fac din nou comanda. Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Av. Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:07, 29 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunati la departamentul de relații cu clienții de la firma de curierat si aflati. Eu as sesiza pe e-mag incidentul, nu e normal comportamentul curierului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Discutati cu cei de la E MAG la telefon dar si cu firma de curierat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, astazi am facut o comanda online de pe un site din ... Ionut234 Ionut234 Buna ziua, Astazi am facut o comanda online de pe un site din Romania de 5 produse. Comanda a fost preluata, iar eu am primit o factura digitala cu comanda ... (vezi toată discuția)
Ce facem daca se strica un obiect care e inca in garantie dar nu il primim reparat si nici nu primim banii inapoi? victoritza24 victoritza24 Buna seara! Sun manichiurist-pedichiurist, lucrez la un salon de infrumusetare si am comandat o pila electrica (pentru unghii tehnice). Dupa 5 luni s-a ... (vezi toată discuția)