avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie de hrana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie de hrana

Buna ziua, daca ma poate lamurii cineva cu privire la acordarea acestei indemnizatii. Mai exact care este regimul de acordare in institutile publice. Eu lucrez intr-o institutie ce se afla in subordinea consiliului local si nu primesc aceasta indemnizatie pentru ca s-a dat o dispozitie in care se invoca art.9 din oug.90/2018 in care scrie ca institutile publice nu acorda indemnizatie de hrana si alte beneficii, iar a doua zi s-a dat oug 91/2017 in care se specifica in art.18 acordarea acestor indemnizatii. Daca ma poate lamurii cineva in legatura cu legalitatea acestei actiuni. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Ianuarie 2019
iniminis, utilizator
Cel mai recent răspuns: iuliana622 , utilizator 01:27, 23 Iulie 2019
Multumesc
Da,aveti dreptate sunt multe societati pe actiuni infiintate si subordonate consiliilor locale care nu respecta legea,voucherele de vacanta sa spunem ca se dau in functie daca exista bani sau nu dar indemnizatia de hrana este obligatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi la vouchere de vacanta pt. angajat asistent personal pt. persoana cu handicap cristianholdun cristianholdun Buna ziua! Holdun Cristian ma numesc. Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie, anume daca asistentul personal pt. persoana cu handicap are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de hrana buiavasi buiavasi la ce valoare se stabileste indemnizatia de hrana de 316 lei sau 347, avand in vedere plafonarile impuse de oug 114/2018? precizez faptul ca este un drept pe ... (vezi toată discuția)
Vochere vacanta marimarimokus marimarimokus Sunt angajat asistent personal , angajat la primărie în Oradea .As dori sa știu dacă sunt obligați să ne dea vochere de vacanta .Care ar putea să fie ... (vezi toată discuția)