avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul de bloc

Aș dori să știu cum este ales administratorul de bloc? Astăzi când am platit întreținerea am aflat că de la 1 februarie vom avea un nou administrator. Nu s-a ținut nici o ședință în acest sens. Nu e nevoie și de acordul proprietarilor? Unde se poate reclama acest fapt? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:13, 15 Ianuarie 2019
Codul civil e mare, mai precis, care sunt, capitolele și articolele unde scrie că administratorul asociației de proprietari trebuie să meargă din ușe în ușe să obțină semnături?
Și dacă la o ușe nu i se deschide, proprietarul poate crede că a venit popa, ANAF-ul, moartea, cum procedează să obțină semnatura?
Sunt curios cum functioneaza chestia asta (nu am auzit de asa ceva pana acum si sunt din 1992 in domeniu) la o asociatie cu vreo 1200 de apartamente, de exemplu. Si sa mai fie si jumate din ei chiriasi, cu proprietari imprastiati prin toata lumea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum dreaq sa mearga adminul din use in use... vedeti-va de treaba. Ce are coada vacii cu stampila primariei?
Administratorul este angajat de catre com. executiv si poate fi pers. fizica neautorizata, PFA, II, IF, firma specializata. In Legea speciala sunt prevazute clar aceste lucruri.
Apropos, vasicom2000@gmail.com, la voi cum a fost, te-a cautat admin-ul la use sa-ti ceara, ce acordul, parerea, opozitia?
Nu te supara, dar L 196/2018 este si asa destul de stufoasa, cu foarte multe aberatii - mai vine si Codul civil cu parerea? Bine, dumneata ai aratat ce spune CC desspre angajarea unui admin!
Sunt de acord cu Bloc Expert, care zice ca:Sunt curios cum functioneaza chestia asta...
Sa fiti sanatosi!
Ultima modificare: Marți, 15 Ianuarie 2019
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator la o asoc de 9 apart. georgeiuly georgeiuly In legea 196 /2018 nu se specifica obligativitatea angajari unui admin la asociatie ( in special la asoc mici ,sub 10 proprietati ), numai se specifica , ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli petitionare Gelu222 Gelu222 Buna ziua, 1 - Cheltuielile Asociatiei de Proprietari,aferente emiterii unor raspunsuri la petitiile unui proprietar din bloc (redactare inscrisuri, deplasare ... (vezi toată discuția)
Contract cattalinr cattalinr buna ziua, un administrator de imobil care are contract de munca in alta parte poate avea la bloc contract de conventie civila? multumesc, (vezi toată discuția)