avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Pot sa vand masina tatalui
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Pot sa vand masina tatalui

Buna seara tatal meu a murit si masina a ramas pe numele lui pot sa o vand fara sa o trec pe numele meu
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:11, 15 Ianuarie 2019
Pentru ca dv sa puteti instraina in conditii legale vehiculul este obligatoriu ca la intocmirea formalitatilor sa depuneti anumite documente pe care nu le puteti solicita autotritatilor decat daca detineti calitatea de proprietar asupra vehiculului
Initial dezbateti succesiunea ,si ulterior in baza certificatului de mostenitor puteti sa inmatriculati vehiculul pe rolul dv fiscal si sa solicitati certificat fiscal necesar instrainarii vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto dupa succesiune adrianstoica979 adrianstoica979 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns :) In urmatoarele zile se va dezbate succesiunea dupa moartea tatalui meu. Obiectul in cauza va fi o masina. ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ... Laura0503 Laura0503 Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ani si pentru care nu am -act vanzare-cumparare- si nici nu mai pot gasi cumparatorul? Detin doar ... (vezi toată discuția)