avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma cu activitate suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma cu activitate suspendata

Buna seara,

Incepand cu data de 1 octombrie 2018 am suspendat la Registrul comertului, activitatea firmei la care sunt asociat unic. In cursul lunii octombrie ANAF a restituit firmei, in contul curent, taxa de poluare.
Cum inregistrez aceasta suma? Daca o inregistrez in contul 7588, trebuie sa platesc impozit pe venitul microintreprinderilor pentru aceasta suma si sa-l declar prin declaratia 100?Mentionez ca nu am solicitat regim derogatoriu la fisc. Pot face lucrul acesta daca firma a avut activitatea suspendata in trim. IV?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2019
laviluca, utilizator
Cel mai recent răspuns: laviluca , utilizator 11:14, 17 Ianuarie 2019
Buna dimineata,
Daca nu ati solicitat regim derogatoriu, inregistrati pe 7588 si declarati in 100.
Multumesc!

Constantin Vera a scris:

Buna dimineata,
Daca nu ati solicitat regim derogatoriu, inregistrati pe 7588 si declarati in 100.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar odishor odishor De la ce data nu se mai plateste impozitul forfetar: 1).de la data la care s-a eliberat certificatul constatator de catre RC, in care se atesta mentiunea de ... (vezi toată discuția)
Daca nu platesc impozitul forfetar ce se intimpla? irina sandina irina sandina Buna ma numesc Irina si am firma dar nu are activitate,am infiintato anul trecut.A trebuit sa plec din tara si am lasat asa fara activitate prezendind ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate care a platit impozit forfetar iuliana25 iuliana25 Buna ziua! Am o firma care de la infiintare si pana azi nu a avut activitate. Fiindca am suspendat-o abia in iulie 2009 am fost nevoita sa platesc impozit ... (vezi toată discuția)