avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat actionar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat actionar

Buna ziua,
Dețin un cupon de acționar cumpărat in 1997 . Acest cupon a fost cumpărat la acea data fara acte notariale , mai exact am plătit și am primit acel cupon.
Întrebarea mea este cum as putea valorifica acest cupon ,ținând cont ca nu eu sunt persoana trecută pe cupon ?
Va mulțumesc pentru răspuns.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Lavey , utilizator 18:03, 17 Ianuarie 2019
Nu puteti face nimic cu el pentru ca el trebuia sa fi depus cupoanele de privatizare la una din firmele de stat de atunci si daca nu ati facut asta, si-au pierdut valoarea.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valorificare cupoanele de privatizare cristipiciu cristipiciu Detin 2 cupoane de privatizare la Aversa Bucuresti,al meu si al sotiei.Nefiind din Bucuresti nu am fost personal la sediul unitatii sa ma informez in privinta ... (vezi toată discuția)
Dividente Fătu Anghel Fătu Anghel Tatal meu a primit cupon de privatizare si nu la depus nicaieri ,Tata a decedat in anul 2011 eu sunt baiatul lui, mai are vreo valoare si unde as putea sa ma ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar fofi_gabi fofi_gabi Bună ziua. După Revoluţia din 1989, cu cupoanele primite, am cumpărat un număr de acţiuni la o întreprindere de stat.(S.A.) Societatea la care am ... (vezi toată discuția)