Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati cum pot proceda cu urmatoarea speta: Sunt divortata de 3 ani si am un copil de 8 ani, divort prin notar, domiciliul copilului fiind la mine, insa, intrucat tatal nu a dorit sa isi asume nicio suma de intretinere, s-a specificat doar ca vom participa in mod egal la ce tine de scoala si activitati extrascolare. In fapt, nu si-a respectat intelegerea, si a dat doar o parte foarte scurta de timp, cat a considerat, neluand in calcul nevoile copilului.
De 2 ani este plecat in Anglia, venind de cateva ori pe an in tara. In ultima jumatate de an, au contribuit parintii lui, in locul lui, intrucat el nu doreste sa trimita nicio suma.
Pe langa acest aspect, ma rog de ceva vreme de el, prin mesaje (intrucat nu doreste sa comunice cu mine de niciun fel), sa imi dea o procura, valabila pentru 1 an, pentru a putea face vacante cu copilul si in afara tarii, insa nu imi raspunde, raspunsul subintelegandu-se ca este negativ.
Avand in vedere cele de mai sus, cum pot proceda? Legat de procura, pensie, etc? Am sanse sa obtin custodia toatala si stabilitrea unei pensii stabile? Pe langa acest aspect, se poate face dovada venitului, avand in vedere faptul ca, nu locuieste in tara?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns:
Lilit2019 , utilizator
09:29, 22 Ianuarie 2019