avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

contestare executare silita

cum si in cit timp se poate contesta o executare silita?am o poprire pe salariu din octombrie 2018 pentru un credit bancar facut in 2005 si o sentinta de executare silita din 2014 de care am aflat acum o data cu poprirea.multumesc
-mentionez ca e un credit la care am platit o singura rata in 2005 ,deoarece am fost plecat diun tara o perioada mai lunga,in tot acest timp nu am primit nici o notificare si nici acum cind m-am trezit cu poprirea
Ultima modificare: Miercuri, 23 Ianuarie 2019
alexmen, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:33, 16 Martie 2019
buna ziua.Da cam pe sau 4 noiembrie,ca motiv n-ar putea fi faptul ca in dosarul luat de la executor nu exista nici un extras de cont al accestui imprumut?nu este obligatoriu?acest lucru ar clarifica lucrurile si faptul ca e prescris,mentionez faptul ca nu am platit nimic
Putem cere accest lucru in instanta pentru nclarificare.Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
alexmen, utilizator
Extras de cont al cui? Prescriptia nu se invoca din oficiu. Legat de repunerea in termen: doar cu motive temeinice: boala, plecat din tara si domiciliu schimbat (jurisprudenta nu este unitara).
extras asupra creditului sau cum sa zic,situatia platilor facute in perioada 2005 - 2010,ce plati sau nu s-au facut in aceasta perioada
Acelea sunt probe. Inscrisuri. Pe care le depuneti odata cu cererea catre instanta prin care contestati.

alexmen a scris:

extras asupra creditului sau cum sa zic,situatia platilor facute in perioada 2005 - 2010,ce plati sau nu s-au facut in aceasta perioada

Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
Company Advising, utilizator
probele astea nu le am,de unde le iau?eu stiu ca nu am platit decit una sau doua rate,in2005 si de atunci nimic.din 2005 si pina in 2010 nimic.cum si de unde obtin situatia contului de imprumut?

Alte discuții în legătură

Executare silita Ionut Anonim Ionut Anonim In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu - buna seara, as aprecia sfatul dvs. pentru situatia de mai jos. ... Dyana75 Dyana75 Buna seara, As aprecia sfatul Dvs. pentru situatia de mai jos. La 2 luni de la angajare, am primit doua notificari de poprire salariala pe adresa ... (vezi toată discuția)
Pot invoca prescrierea in cursul executarii silite? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am o executare silita din 2017 in care s-au tot schimbat recuperatorii. Dar cu toate acestea eu am aflat de ea abia in septembrie 2019 cand am si ... (vezi toată discuția)