avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa post

Va rog ajutati-ma cu fisa post pentru functia:operator calculator, inginer electrotehnist si tehnolog-normator electro-pneumatic.(Am cautat in Documente utile-fisa post,din pacate nu am gasit fisa post pentru functiile mentionate de mine in mesaj)
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2009
Nina1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 9 Aprilie 2010
Buna seara,
Va rog , daca se poate sa ma ajutati cu o fisa post pentru functia profesor de fizica, profesor de matematica, profesor de informatica pentru clasele V-XII; pentru functia de Coordonator pentru programe si proiecte educative scolare si extrascolare (consilier educativ)
Va multumesc.
Cu stima
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2010
Nina1, utilizator
Gasiti aici un model de fisa de post pentru profesor si pe care o puteti adapata la nevoile dvs
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise post Karmin Karmin Rugaminte: daca ma poate ajuta cineva cu fisa post pentru economist si pentru tehnician service as fi recunoscatoare. Multumiri anticipate ... (vezi toată discuția)
Fise post si ns protectia muncii ContSters58051 ContSters58051 va rog daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu fisele de post ptr. : -tamplar universal -muncitor necalificat in tamplarie aluminiu -lacatus -taietor ... (vezi toată discuția)
Fisa post Fodor Ecaterina Fodor Ecaterina Va rog sa-mi trimiteti un model de fisa de post mecanic agricol pe adresa de mail fodorkati@yahoo.com (vezi toată discuția)