avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am probe că soția are relații extraconjugale. Se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am probe că soția are relații extraconjugale. Se pot aduce aceste probe în instanță în vederea obținerii custodiei copiilor?

Eu am probe concrete cum ca sotia mea are relatii extraconjugale ( inregistrari audio, video, martori ). Chiar au fost impreuna intr-un alt judet, cazati la hotel in aceeasi camera, trei zile ( probabil parasire domiciliu !? ). In cazul unui divort se pot aduce aceste probe in instanta in vederea obtinerii tutelei celor doi copii pe care ii avem impreuna, de 9 si 14 ani? Cu restul bunurilor ne-am inteles de principiu, copiii au ramas obiectul disputei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
3 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salut In privinta copiilor sa-r putea sa castigi daca nu-i arati interes asa mare sotiei ca ati doresti copii /. Crezi ca sotia ta va mai avea timp si de copii si de concubin? Laso pe ea -sa-ti cedeze copii si sa ramana cu concubinul. In cazul in care castiga si neglijeaza copii poti sa o dai in judecata pt neglijarea minorilor . Concubinu poate doreste doar o aventura cu ea . Concubinul crezi ca va aceepta copii. Are o locuita unde poate creste copii ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
anticoade, utilizator
3 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Minorii sunt ascultați, dar decizia o ia judecătorul... nicidecum minorii... :)
Dar dar copiii au 14 aninsi 10 ani si dsca spun ca vor cu tatal si de ce, acolo vor merge.
DACA copiii vor spune tata ne duce la scoala, tata face temele cu joi, tata ne face baie seara, tata merge cu noi la teatru film, la piscina, cu tata coloram seara, tata ne citeste povesti sau cu tata facem seara de mancare...la tata vor merge.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua, doamnele au un răspuns în favoarea tatălui...."nice move". Dar prima dovada ca poate face față tatăl este o locuință personala mai mult decât decentă unde sa locuiască copii, un serviciu local care să-i permită sa stea mai mult cu ei și a doua dovada este pledoaria copiilor (dorința lor). Apoi vin martorii, rude vecini...care sa completeze cele menționate de tată. Bafta.
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunteți avocat, mediator, aveți vreo specializare în domeniul juridic, ceva?
Ar fi foarte util să lăsați publicului adresa cabinetului dvs.. I-ați scuti pe bieții oameni care v-ar putea trece pragul din întâmplare, de speranțe iluzorii și bani aruncați pe geam.

anticoade a scris:

Salut In privinta copiilor sa-r putea sa castigi daca nu-i arati interes asa mare sotiei ca ati doresti copii /. Crezi ca sotia ta va mai avea timp si de copii si de concubin? Laso pe ea -sa-ti cedeze copii si sa ramana cu concubinul. In cazul in care castiga si neglijeaza copii poti sa o dai in judecata pt neglijarea minorilor . Concubinu poate doreste doar o aventura cu ea . Concubinul crezi ca va aceepta copii. Are o locuita unde poate creste copii ?

Alte discuții în legătură

Divorț cu minori Georo2005 Georo2005 Buna seara. Am nevoie de sfaturi cat se poate de amănunțite si daca se poate un cost estimativ. Cei doi părinți decid sa divorțeze după ce mama este ... (vezi toată discuția)
Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)
Cum sa dovedesti infidelitatea? Alexandrusava93 Alexandrusava93 Pe scurt : tata o inseala pe mama . A neglijat total familia , sotia plus o fiica minora. Eu am ales sa plec si sa nu ma mai intorc dupa ce asa zisul tata ... (vezi toată discuția)