avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am probe că soția are relații extraconjugale. Se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am probe că soția are relații extraconjugale. Se pot aduce aceste probe în instanță în vederea obținerii custodiei copiilor?

Eu am probe concrete cum ca sotia mea are relatii extraconjugale ( inregistrari audio, video, martori ). Chiar au fost impreuna intr-un alt judet, cazati la hotel in aceeasi camera, trei zile ( probabil parasire domiciliu !? ). In cazul unui divort se pot aduce aceste probe in instanta in vederea obtinerii tutelei celor doi copii pe care ii avem impreuna, de 9 si 14 ani? Cu restul bunurilor ne-am inteles de principiu, copiii au ramas obiectul disputei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu tot respectul, dar mi se pare mie sau lumea o cam ia razna? Adica o mama isi creste copiii pana la varsta de 10, 14 ani si pt ca pleaca 3 zile in weekend fie si amantul nu mai este capabila sa exercite in comun autoritatea parinteasca? Nu vreti sa o scoateti in piata si sa aruncati cu pietre in ea?
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma indoiesc ca a plecat doar acele 3 zile cu amantul in plus trebuie sa dau dreptate doamnei PS, daca casnicia nu mai functiona isi anunta sotul si incheiau in mod corect lucrurile si mergeau mai departe cu capul sus.
Sa pleci din patul conjugal LA distractii cu amantul si apoi sa te intorci tot in patul conjugal denota in opinia mea o mare problema de morala.
Doamna isi testeaza amantul acum si cate vreme acesta e LA probe merge in paralel cu amandoi. Wow, e exact ce lectie de morala au nevoie doi adolescenti. Apoi ne miram cand vedem LA televizor cum mimeaza actul sexual LA balul bobocilor sau cum raman gravide inainte de bac. Cam cum sa invete respectul sau frumusetea unei relatii bazate pe iubire in conditiile in care mama baga fise LA doua aparate?
AgainstPas, inainte sa va oripilati ganditi-va daca v-ar conveni ca fosta sotie sa aiba acest comportament in fata fetei dumneavoastra.
Nu conteaza ca 10 ani sau 14 ani i-a crescut impecabil, asta nu II da dreptul sa o ia razna acum. Nu primesti liber la promiscuitate in functie de cati ani de zile ai fost parinte bun.
2 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inca o data: ce moralitate ati dori dvs. sa impuneti nu are legatura cu legislatia Romaniei.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu insa are legatura cu bunul simt si parerea pe care si-o face judecatorul.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Moralitatea e un capitol diferit de legislatie. O bine cunoscuta persoana politica si-a atribuit singura o casa, din calitatea de primar. Legal, o putea face, moral....evident nu, caci doar a profitat de pozitia pe care o avea. Problema apare cand folosesti, despre o astfel de persoana, expresia "prezinta garantii morala"! Restrange-te la constatarea ca persoana nu a incalcat legea si e ok, nu o ridica si la rangul de persoana morala.

Alte discuții în legătură

Divorț cu minori Georo2005 Georo2005 Buna seara. Am nevoie de sfaturi cat se poate de amănunțite si daca se poate un cost estimativ. Cei doi părinți decid sa divorțeze după ce mama este ... (vezi toată discuția)
Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)
Cum sa dovedesti infidelitatea? Alexandrusava93 Alexandrusava93 Pe scurt : tata o inseala pe mama . A neglijat total familia , sotia plus o fiica minora. Eu am ales sa plec si sa nu ma mai intorc dupa ce asa zisul tata ... (vezi toată discuția)