avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... scoatere teren din regimul agricol
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

scoatere teren din regimul agricol

care sunt pasii , taxele si timpul pentru scoaterea a 375m² in Pitesti , din regimul agricol , pentru a putea demara o constructie de locuit ?#-o
Cel mai recent răspuns: armyra73 , utilizator 13:54, 11 Februarie 2010
multumesc !
Am luat deja legatura cu un arhitect , documentatia o sa fie gata in 2-3 zile , dupa care sa vedem urmatorii pasi ..
Constat ca fiecare document dureaza cel putin 10-15 zile ! Oare pina la primavara ne putem apuca de constructie ?
Cum pot scuti timp si bani sa finalizez procedura de documentatie , sa ma pot apuca de constructie ?
Am inteles bine ? Cu documentatia de la arhitect voi merge din nou la primarie pentru certificatul de urbanism , apoi la ANIF , iar apoi se reface doc cadastrala si iar la primarie !
Multumesc pentru o lamurire anticipat !
Buna ziua,
Traiti in Romania, Nu ??
P.S.
Incercati sa contactati institutiile din pasii urmatori, chiar daca documentatia nu este inca gata.
Cu stima,
In limita bunei intentii a celor la care va trebui sa merg inarmat cu o doza de rabdare Foarte mare , voi incerca sa merg si anticipat pe la birouri de unde greu reusesti sa scoti o informatie ; dar voi merge !( o alta adresa sa pot explica prin ce am trecut , in afara de forum se poate ? )
P.S
Traim in Romania , tara toturor posibilitatilor !
De acord !
Da se vede ca traim in romania !
Am primit documentele de la arhitect , am mers la primarie si pentru documentatia urmatoare( de la primarie ) pentru a merge la ANIF va trebui sa astept pana dupa 15/12 !!! Oare este normal ca o analiza sau o documentatie sa dureze atat de mult ?
Care mai sunt institutiile la care va trebui sa merg ?
Oare pana la sf anului voi reusi sa termin cu toate actele ?
Multumesc anticipat pentru un raspuns !
Revin cu o intrebare , pentru ANIF am inteles care sunt costurile si timpul pina finalizez ; pentru Directia Agricola stie cineva care sunt costurile si timpii ?
In continuare astept Certificatul de urbanism care se elibereaza pe 15/12 , pana atunci am contactat pe cinva sa-mi faca studiul geo , si pentru ridicarea topo , la firma care se ocupa de cadastru am fost directionat la o persoana care se ocupa si de scoaterea terenului ( ANIF, Dir Agricola , apoi la cadastru ) cu preturi destul de piperate ! De aceea intreb care sunt costurile le dir agricola !
Vestea buna , arhitectul mi-a facut deja o parte din schite , si sunt placut impresionat de cum va arata casuta , urmand sa-mi dea toate schitele pentru analiza cu toata familia , luni 14/12 !
Sa speram ca vom auzi de bine !

Alte discuții în legătură

Taxa pentru scoaterea unui teren extravilan agricol din circuitul agricol ianliana ianliana Pentru scoaterea unui teren extravilan de 9767 mp din circuitul agricol, pe langa taxele de la OCPI, Studiii Pedologice, ANIF, se mai percepe o taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)
Cadastru/intabulare - schimbare destinatie teren vasilec49 vasilec49 detin o proprietate intravilan in momentul cumpararii terenului, conform actului cadastral, acesta era faneata/.pasune dupa obtinerea autorizatiei de ... (vezi toată discuția)