avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... scoatere teren din regimul agricol
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

scoatere teren din regimul agricol

care sunt pasii , taxele si timpul pentru scoaterea a 375m² in Pitesti , din regimul agricol , pentru a putea demara o constructie de locuit ?#-o
Cel mai recent răspuns: armyra73 , utilizator 13:54, 11 Februarie 2010
Am reusit sa intru in posesia inclusiv a proiectului pentru casa , astept avizele de la Mediu si Inspectia in constructii , dupa care la urbanism pt autorizatia de constructie ;
stie cineva care sunt costurile la primarie ? is cat dureaza ?
amprenta 76m² si suprafata desfasurata 176m²
multumesc anticipat pentru un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru scoaterea unui teren extravilan agricol din circuitul agricol ianliana ianliana Pentru scoaterea unui teren extravilan de 9767 mp din circuitul agricol, pe langa taxele de la OCPI, Studiii Pedologice, ANIF, se mai percepe o taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)
Cadastru/intabulare - schimbare destinatie teren vasilec49 vasilec49 detin o proprietate intravilan in momentul cumpararii terenului, conform actului cadastral, acesta era faneata/.pasune dupa obtinerea autorizatiei de ... (vezi toată discuția)