Din cum vad eu situația nu aveti de ce sa va faceti griji.Doar angajați-va un avocat bun,care sa stie sa duca cazul.Testul poligraf nu este considerat o proba legală,deci soțul Dvs nu trebuie sa il faca,si nu este luat în considerare nici în instanță.Din ce ati scris,doamna respectiva nu poate dovedi că în geanta se aflau acei bani,si nu poate dovedi că soțul Dvs i a luat.Este cuvantul soțului Dvs împotriva cuvântului ei.Daca banii aceia chiar se aflau acolo putea sa ii i a cineva care i a căutat în geanta.Pana sa o gaseasca soțul Dvs.Si faptul că a dus geanta la poliție dovedește că el nu a luat acei presupuși bani.Daca i ar fi luat ar fi aruncat geanta si gata.Politia neavând dovezi nu are ce sa va faca Dacă doamnă respectiva nu renunță la plângere,cazul,conform legii trebuie dus în instanță.Si neexistând probe,sentința va fi în favoarea soțului Dvs.Si sincer nu cred ca aceea doamnă prefera sa mai piardă,în afară de cei asa zisi 200 de euro,bani pe avocați și plus plata cheltuielilor de judecată ale Dvs in urma sentinței.
RPDiana a scris:
Bună ziua. Soțul meu, înainte sa sărbători a găsit o geanta cu actele unei femei în aeroport. Cum era dimineața devreme nu era nimeni la secția de politie a aeroportului, astfel s a dus la o secție de politie din oraș. După ce a înapoiat doamnei cu pricina, acesta susține ca a avut în geanta bani, iar cei din politie încerca să îl dea vinovat pe soțul meu cum ca ar fi luat banii din poseta. A dat multe declarații și a fost chemat la secția din aeroport, iar acum urmează sa ajungă la un procuror și i s a cerut sa facă testul cu poligraf. Cum e normal dintr-o fapta buna care vrei sa o faci, sa fii acuzat, hartuit de polițiști sa recunoști,, adevărul,, și sa fii învinovăți pe nedrept de furt. Nu exista dovezi cum ca doamna ar fi avut bani în poseta, și nici ca soțul meu a luat acei bani. Specific ca doamna a pierdut geanta, nu i a fost furata.
Pana unde se poate ajunge cu acesta situație? Și care sunt șansele sa fie acuzat de ceva?