avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Soțul meu este suspectat de furt după ce a înapoiat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Soțul meu este suspectat de furt după ce a înapoiat o geantă găsită în aeroport, pentru că păgubașa a declarat că avea și 200 de euro în ea. Până unde se poate ajunge cu această situație absurdă?

Bună ziua. Soțul meu, înainte sa sărbători a găsit o geanta cu actele unei femei în aeroport. Cum era dimineața devreme nu era nimeni la secția de politie a aeroportului, astfel s a dus la o secție de politie din oraș. După ce a înapoiat doamnei cu pricina, acesta susține ca a avut în geanta bani, iar cei din politie încerca să îl dea vinovat pe soțul meu cum ca ar fi luat banii din poseta. A dat multe declarații și a fost chemat la secția din aeroport, iar acum urmează sa ajungă la un procuror și i s a cerut sa facă testul cu poligraf. Cum e normal dintr-o fapta buna care vrei sa o faci, sa fii acuzat, hartuit de polițiști sa recunoști,, adevărul,, și sa fii învinovăți pe nedrept de furt. Nu exista dovezi cum ca doamna ar fi avut bani în poseta, și nici ca soțul meu a luat acei bani. Specific ca doamna a pierdut geanta, nu i a fost furata.
Pana unde se poate ajunge cu acesta situație? Și care sunt șansele sa fie acuzat de ceva?
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 13:13, 8 Februarie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
frumoooos!imi creste inima cand mai vad oameni ca dv!sa fiti sanatos!

Mie mi se pare ciudat ca nu s-au gasit politisti in aeroport... E plin de antitero, SRI, politie de frontiera, politie transporturi. Iar o geanta abandonata e destul de repede inspectata... Probabil de aici si suspiciunile politistilor. Gasesc o geanta in aeroport, o iau, dar cum sunt constient ca sunt camere in aeroport o duc personal la politie in oras. Nu zic ca a facut ceva, ci doar posibilul rationament al politistilor.
Suntem totuși în România, nu într-un aeroport din străinătate. Antitero, și forțele speciale dormeau pe canapele la ora aia, cu becurile stinse. Dacă ai impresia ca pe camerele alea (dacă funcționează) nu se vede cum se duce fain frumos către secție în aeroport și cauta pe cineva, te îndoiești.
Poate dorești sa recitești postarea în care descriu situația destul de clar :)

DinuX a scris:

Mie mi se pare ciudat ca nu s-au gasit politisti in aeroport... E plin de antitero, SRI, politie de frontiera, politie transporturi. Iar o geanta abandonata e destul de repede inspectata... Probabil de aici si suspiciunile politistilor. Gasesc o geanta in aeroport, o iau, dar cum sunt constient ca sunt camere in aeroport o duc personal la politie in oras. Nu zic ca a facut ceva, ci doar posibilul rationament al politistilor.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum ziceti... Eu doar mi-am imaginat un scenariu pe care si l-ar putea imagina si politistii. N-am zis ca asa s-au petrecut faptele. Ei au o plangere la care trebuie sa raspunda. Il pot exclude pe sotul dumneavoastra? De aceea ii cere acum sa faca testul poligraf, n-au dovezi nici pentru, nici contra. Desi nu este proba in justitie tocmai pentru ca nu e infailibil, eu cred ca bine de facut, tocmai pentru a le inlatura banuielile. Eu inclin pentru varianta in care amandoi au dreptate, si victima, si sotul dumneavoastra, iar geanta sa mai fi fost verificata de cineva. Dar n-au probe, asa cum au dormit politistii poate dormeau si camerele de supraveghere. Comportamentul normal este ca in astfel de locuri sa nu te atingi de bagajele pierdute si sa cauti sa anunti, tocmai din perspectiva luptei antiteroriste.
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
DinuX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat /suspect de furt ContSters329954 ContSters329954 buna!din casa prietenei mele au disparut 10.000 de lei noi(banii verisoarei ei)...am mers impreuna la politie am declarat ca nu ma nicio legatura cu ... (vezi toată discuția)
Însușirea bunului gasit Laleaua64 Laleaua64 Soțul meu este taximetrist a luat o doamna care susține ca lăsat geanta i se mașina dar luând comanda după camand clienți au stat pe bancheta din spate ... (vezi toată discuția)
Acuzata pe nedrept de furt andrr andrr Buna ziua! Colegei mele de camera i-a disparut o suma de 50 de euro si ma considera pe mine vinovata. Nu are nicio dovada pentru a ma acuza, am lasat-o sa-mi ... (vezi toată discuția)