avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa

O persoana sau mai multe persoane fizice pot cere insolventa societatii unde lucreaza daca salariile au intarzieri de cateva luni?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocatura Nitu Paul , Avocat 22:36, 30 Ianuarie 2019
Da, insa pentru a introduce cererea de deschidere a procedurii insolventei, cuantumul creantei datorate trebuie sa fie de minim sase salarii medii brute/angajat. Avand in vedere ca in anul 2018 salariul mediu brut a fost de 4162 lei rezulta ca valoarea-prag este de 24972 lei/angajat.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
Cabinet de Avocatura Nitu Paul, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa sangeta sangeta Buna ziua, O societate poate intra in insolventa daca are datorii doar la bugetul statului si asigurarilor soc., in suma de doar 2500 lei ? daca da, care ... (vezi toată discuția)
Deschidere procedura insolventa debit 250 ron nmmm nmmm in cazul in care lichidatorul numit de registru constata ca societatea supusa lichidarii are debit doar 200 ron catre DGFPS si asociatul nu poate fi gasit este ... (vezi toată discuția)
Care este valoarea prag de deschidere a procedurii de insolventa, ... juridic.answer juridic.answer Care este valoarea prag de deschidere a procedurii de insolventa, in contextul in care firma doreste sa-si declare singura insolventa? (vezi toată discuția)