avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O persoană necunoscută i-a spus soției pe o rețea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O persoană necunoscută i-a spus soției pe o rețea de socializare că eu aș fi purtat o discuție cu o altă femeie, făcându-mi astfel probleme în familie. Ce ar trebui să fac împotriva acelei persoane rău-intenționate?

Buna ziua,
Ce îmi recomandați ca as putea face in cazul in care cineva adică o persoana pe care nu-l cunosc a trimis niște mesaje pe o rețea de socializare soției mele cum ca eu as fi purtat o discuție cu o alta femeie .... făcându-mi astfel probleme in familie !
Cum este posibil ca oricine sa aibă dreptul sa facă astfel de lucruri ?
Rugamintea mea este sa ma consiliati in ceea ce ar trebui sa fac impotriva persoanei rău intenționate, mulțumesc anticipat !
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: dogele , utilizator 06:10, 12 Februarie 2019
Mulțumesc pt răspuns, dar eu nu am aceleași drepturi cu soția ? adica sa stea o zi cu mine și o zi cu ea ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Copilul fiind mic si trebuind alaptat, e clar ca nu ar putea sa stea o zi cu dvs. si una cu sotia. Ar trebui sa solicitati stabilirea unui program de vizita pentru ca, oricum, nu va intelegeti.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din moment ce ați discutat cu un Av aceste probleme puteau fi lămurite.3avocati v au spus pe acest forum ca puteți formula o acțiune in răspundere civila delictuala dar ar trebui identificat autorul,dvs .Bănuiesc ca sotia nu a plecat din cauza unor mesaje ci din alte motive,probabil cel care v -a băgat strâmba e un domn care vroia sa o vadă libera.In concluzie mergeți pe mana unui av si gata aceste verificări încrucișate nu sunt benefice.
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Înțeleg, ea susține ca singurul motiv ca a plecat este mesajele primite de la o persoana de sex feminin pe care am și identificat-o....... cel mai bine e sa merg la un avocat.
Va mulțumesc tuturor pt ajutor și timpul acordat !
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
pe vremea cand retelele de socializare erau de cartier, o astfel de actiune se chema barfa. cat despre motivele pentru care sotia a plecat, cautati-le fie in actiunile dvs anterioare, fie in maturitatea sotiei. chiar imi pare rau ca trebuie sa scriu asa ceva

attilah a scris:


Cum este posibil ca oricine sa aibă dreptul sa facă astfel de lucruri ?

Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2019
adriandimitriu, utilizator

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu conjugal GeorgeHans GeorgeHans Sotia mea a parasit domiciliul conjugal impreuna cu fetita mea de numai 5 luni...a luat tot ce era al ei din casa,a luat lucruri de ale mele primite de la ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie copil Mihai-Nora Mihai-Nora Buna seara, am si eu o problema care ma macina enorm si nu stiu cum sa proceddez. Sunt un tata care am o fetita de 2 luni. Problema e urmatoarea, eu nu ma ... (vezi toată discuția)