O persoană necunoscută i-a spus soției pe o rețea de socializare că eu aș fi purtat o discuție cu o altă femeie, făcându-mi astfel probleme în familie. Ce ar trebui să fac împotriva acelei persoane rău-intenționate?
Buna ziua,
Ce îmi recomandați ca as putea face in cazul in care cineva adică o persoana pe care nu-l cunosc a trimis niște mesaje pe o rețea de socializare soției mele cum ca eu as fi purtat o discuție cu o alta femeie .... făcându-mi astfel probleme in familie !
Cum este posibil ca oricine sa aibă dreptul sa facă astfel de lucruri ?
Rugamintea mea este sa ma consiliati in ceea ce ar trebui sa fac impotriva persoanei rău intenționate, mulțumesc anticipat !
Copilul fiind mic si trebuind alaptat, e clar ca nu ar putea sa stea o zi cu dvs. si una cu sotia. Ar trebui sa solicitati stabilirea unui program de vizita pentru ca, oricum, nu va intelegeti.
Din moment ce ați discutat cu un Av aceste probleme puteau fi lămurite.3avocati v au spus pe acest forum ca puteți formula o acțiune in răspundere civila delictuala dar ar trebui identificat autorul,dvs .Bănuiesc ca sotia nu a plecat din cauza unor mesaje ci din alte motive,probabil cel care v -a băgat strâmba e un domn care vroia sa o vadă libera.In concluzie mergeți pe mana unui av si gata aceste verificări încrucișate nu sunt benefice.
Înțeleg, ea susține ca singurul motiv ca a plecat este mesajele primite de la o persoana de sex feminin pe care am și identificat-o....... cel mai bine e sa merg la un avocat.
Va mulțumesc tuturor pt ajutor și timpul acordat !
adriandimitriu
Utilizator 9din 9 utilizatori consideră acest răspuns util
pe vremea cand retelele de socializare erau de cartier, o astfel de actiune se chema barfa. cat despre motivele pentru care sotia a plecat, cautati-le fie in actiunile dvs anterioare, fie in maturitatea sotiei. chiar imi pare rau ca trebuie sa scriu asa ceva
attilah a scris:
Cum este posibil ca oricine sa aibă dreptul sa facă astfel de lucruri ?