avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Invitatie Politia Locala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Invitatie Politia Locala

Am gasit in parbriz o invitatie de la Politia Locala pentru stationare interzisa, ma prezint sau nu , trebuie sa platesc amenda ulterioara?
Desigur ca trebuie sa va prezentati , conform citatiei, poate veti primi doar un avertisment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare neregulamentara Ionut245 Ionut245 Buna seara. Am venit intr-o seara de la munca pe la ora 23 si logic ca nu am gasit nici un loc liber de parcare unde sa imi las masina. Am vazut ca undeva pe ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare ilegală oana_miew oana_miew Buna seara, Am găsit o hârtie in parbriz, cum ca mașina a fost parcata neregulamentar in fața accesului in parc (semnalizat doar cu niște linii pe ... (vezi toată discuția)
Invitatie auto - e valida? Bogdan1995 Bogdan1995 Am primit o invitatie auto pentru ca am parcat aparent ilegal (cu toate ca nu era niciun indicator care restrictiona stationarea in zona respectiva). Pe ... (vezi toată discuția)