avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract nerespectat, dezvoltator cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract nerespectat, dezvoltator cu probleme

Am incheiat un antecontract pt achizitionarea unui apartament in Brasov. Blocul deja in intarziere de 3 luni, celalat bloc facut de ei care este langa mine are apa de la un put, nu are gaz ,contract salubrizare si curent de pe santier. Aceleasi conditii are si blocul unde urmeaza sa ma mut. A trecut peste 1 an de cand oameni stau fara utilitati. Ne spune ca este din cauza primariei ca nu le da avize pt apa gaz lumina . Cum este posibila situatia asta
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 07:33, 15 Februarie 2019
Interesati-va intai la primarie pentru a va lamuri daca problem sta asa cum este expusa de dezvoltator si daca nu este reala motivatia acestuia, il chemati in judecata. Daca problema sta asa cum spune dezvoltatorul, vedeti al primarie care sunt motivele pentru care nu sunt eliberate avizele- poate ca dezvolatorul nu si-a respectat obligatiile de plata sau de depunere a documentatiei la primarie si atunci este tot culpa acestuia. Daca dezvoltatorul isi permite sa tina un bloc intreg in asemenea conditii de un an, isi mai permite si de acum incolo daca nu intreprindeti nimic.
Luati legatura cu un avocat si rugati-l sa va sprijine in demersurile pe care trebuie sa le faceti
Asa si fac deja am contactat primaria municipiului Brasov. Sper sa imi raspunda. Nu inteleg oamenii aia cum stau asa de peste un an....... Va multumesc mult pt info
Ţi-a promis firma că o să racordeze blocul la utilităţile oraşului?
Dacă nu a promis nimic, nu o vezi nimic.
Scrie în contract?
Dacă da, atunci ai mai multe metode legale de remediere a situaţiei.
Este vorba de un contract aici. Citeşte ce scrie în contract, ce au promis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare bloc la gaze tintea.alexandra tintea.alexandra Putem sa dam un dezvoltator in judecata pt ca de un an refuza sa racordeze blocul la gaze? Anul trecut prin programul Prima Casa am cumparat de la un ... (vezi toată discuția)
Energie electrica imobil nou Serilius Serilius M-am mutat de aproximativ un an intr-un apartament ditr-un bloc nou. Dezvolatorul m-a lasat sa stau aici fara sa achit nimic pana in luna iulie a acestui an, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in urma cu un an am cumparat un imobil intru-un complex ... G.DRAGU G.DRAGU Bună ziua, in urma cu un an am cumparat un imobil intru-un complex cu 24 de case in Ilfov. In precontract este mentionat faptul ca avem utilitatile incluse( ... (vezi toată discuția)