Bună. Aş dori să aflu ce legi ar trebui să consult în legătură cu deschiderea unui cimitir pentru animale de companie şi cam ce fel de autorizaţii trebuie pentru asta.
Vă mulţumesc
Nu am mai auzit pe cineva pana acum sa se intereseze despre asa ceva. Insa de regula proprietarii animalelor de companie le ingroapa in gradina casei , sau, undeva unde ei considera ar fi un loc placut..linistit.
Pentru un astfel de cimitir va trebuie cu siguranta autorizatie de la primarie-directia cimitirelor! Si avizele legale de functionare !B-)
Ideea este foarte buna, nu sunteti prima persoana care ar face un astfel de cimitir!
SUCCES!
=D>
Da, intr-adevar, ar fi necesar un studiu pentru a exista certitudinea ca mediul nu va fi contaminat. Ideea in sine este ingenioasa, insa nu imi dau seama cat de functionala ar fi. De exemplu , cine s-ar duce sa-si ingroape hamsterul decedat ,in cimitir? porcusorul de guineea( eu l-am ingropat in gradina) ....
Oricum ,daca ar deveni aplicabil un astfel de proiect, ar trebui ca si edilii unui oras sa ia aminte si sa faca un cimitir pentru cainii maidanezi de exemplu, calcati de masini.
Cred ca cel mai bine ar fi de intrebat la singurul cimitir de animale "Raiul Animalelor", adresa este in satul Catelu, langa pasarela peste centura Bucurestiului pe autostrada spre Constanta.
Dupa aspect si investitie cred ca nu este usor, standardul lor este foarte ridicat si cei de acolo stiu sa te ajute in momentul despartirii de prietenul tau drag.
E-mailul de la Raiul Animalelor este office@raiulanimalelor.ro, cred ca vei primii informatiile necesare.