avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda ISCTR, executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda ISCTR, executare silita

Am fost sanctionati cu amenda in 2016 de ISCTR, pe care am platit-o integral in 24 de ore.
Acum suntem executati silit pentru faptul ca nu am platit amenda in doua conturi diferite. Unul, respectiv 70% din amenda pentru Bugetul de stat si alt cont, respectiv 30% pentru ISCTR.
Mentionam ca am platit amanda integral in contul Bugetului de Stat.
Se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: Paul Ducu , Consilier juridic 13:54, 13 Februarie 2019
Buna ziua,
promovati o contestatie la executare
Buna ziua! Multumim!
Cum motivam contestatia?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pe lipsa caracterului cert, lichid si exigibil al creantei- faptul ca nu s-a defalcat plata amenzii in doua conturi nu consitutie temei de executare silita, din moment ce s=-a facut dovada platii. Se poate invoca si imbogatirea fara justa cauza- creditorul se indestuleaza de doua ori
Multumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act vanzare cumparare Alina012 Alina012 Am executat silit angajatorul pentru recuperarea unei creante in trecut. Anul asta a introdus pe rol contestatie la executare, fiind inca in curs de ... (vezi toată discuția)
Amenda platita in termen, poprire cont robertditu robertditu In luna noiembrie 2016 am primit o amenda de la ISCTR pe care am platit in conturile indicate in adresa insotitoare al procesului verbal in termen de 48 ore, ... (vezi toată discuția)
Dragi colegi, a avut cineva vreun apel la o contestatie la executare ... Antoanela Geaman Antoanela Geaman Dragi colegi, a avut cineva vreun apel la o contestatie la executare admisa pe următoarele motive: Instanta de fond a anulat executarea silita pentru ca a ... (vezi toată discuția)