avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am un teren și o casa batraneasca, aș dori sa o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am un teren și o casa batraneasca, aș dori sa o daram si sa construiesc alta. Va avea dreptul soțul meu la ea?

Sunt căsătorită si el in ultimul timp bea mai tot timpul si e plecat mai tot timpul pe tema asta ne certam tot mai des in ultimul timp. Eu am un teren și o casa batraneasca aș dori sa o daram si sa construesc alta . Intrebarea mea ar fi dacă noi vom divorțat el va face parte la vrio ceva ce este pe numele meu menționez ca am si un cont in banca in care am o sumă de bani care il aveam si înainte de a ne căsători.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:40, 20 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Copiii nu conteaza in discutie ca nu discutam de mostenire dupa dvs , ci de partaj.
daca veti cumpara fara sa mai puneti bani in plus, sa se specifice in act ca e bun propriu ca inlocuieste un bun propriu, iar sotul sa dea declaratie ca e asa.
daca mai puneti bani, mai bine va separati cu bunurile, schimbati regimul matrimonial si apoi cumparati in nume propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie doar pe numele meu ionescumaria13 ionescumaria13 In 2008 ,casatorita,am obtinut o autorizatie de constructie pt o cladire, pe numele meu .Ulterior am divortat ,in 2012.Cladirea e edificata dar nu e intabulata ... (vezi toată discuția)
Bunuri dobandite inainte de casatorie ancus27 ancus27 Stimati domni, Am in proprietate o casa cu teren dobandite prin act de vanzare cumparare. Intentionez sa ma casatoresc si impreuna cu viitorul sot sa daramam ... (vezi toată discuția)
Partaj in timpul casatoriei sozo sozo Buna, sunt inca casatorita, am hotarat insa de comun acordcu sotul sa divortam la notar luna aceasta. Avem construita o casa in timpul casatorie din care ... (vezi toată discuția)