Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar depus in instanta in numele meu fara consimtanant
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar depus in instanta in numele meu fara consimtanant

Constat cu stupoare ca figurez ca petent in calitate de creditor intr-un dosar civil cu doi intimati. Nu am depus nicio cerere in data de XX.XX.2018 la judecatoria respectiva.
Au fost 3 termene de judecata cu solutiile:
1. Lipsa cu petentul si intimatul
2. Amanare pentru indeplinirea obligatiilor de catre petent
3. Respinge cererea creditorului.
Toate aceste fapte le-am descoperit pe Ecris.
Eu cred ca ca cei doi intimati au depus cerere in mumele meu, au platit taxa de timbru, au aranjat cu citarea mea la o adresa convenabila lor si au obtinut sentinta dorita. Nu am fost citat niciodata in acest proces cu 3 termene de judecata. Intimati au sa-mi restituie o suma de bani.

Pe mine ma intereseaza ca pentru aceasta fapta nelegiuita cei doi sa fie pedepsiti conform legii. Ce pot face in aces caz?
Cel mai recent răspuns: Bidan , utilizator 22:09, 21 Februarie 2019
Pentru o încadrare juridică trebuie analizat dosarul.
Trebuie stiut exact ce s-a întâmplat.
Mergeti la arhiva, studiti dosarul,vedeti unde ati fost citat,e greu sa ghicim situatia din speta dvs fara informatii concrete.
Cererea de chemare trebuie semnata de petent. Daca ati fost citat si nu ati semnat de primire, trebuie sa se regaseasca in dosar. Adresa de pe citatie corespunde cu cea declarata de petent.
Eu sunt asa zisul petent. Nu am depus nici o cerere de chemare in judecata si nu am mai calcat prin romania din 2005. Prea multe lucruri inutile si fara rost cu studierea dosarului.
Intimatii m-au lucrat. O plangere la parchet si totul se rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare silita Bidan Bidan Contestararu si intimatu au dubla cetatenie si locuiesc in strainatate. Contestatia la executare silita depusa la judecatorie a fost respinsa. Eu intimatul ... (vezi toată discuția)
Solicitare de judecare a cauzei în lipsã eron eron Am primit o citatie, cine imi explica ce inseamna? Sunteti chemat in aceasta instanta, camera SALA X, complet c4, in data de xx.xx.2013, ora xx:zz in ... (vezi toată discuția)
Curatela pentru o persoana cu handicap grad i- anulare cerere pentru nemotivare in drept sebyste sebyste Buna ziua, Pentru a primi indemnizatie de la primarie pentru persoanele cu handicap grav(5)I.Sunt nevoit sa obtin de la judecatorie calitatea de curatela!Am ... (vezi toată discuția)