avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SEDIU SOCIAL inchiriat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SEDIU SOCIAL inchiriat

Unde se muta firma mea, proprietarul ne pune la dispozitie 80% dintr-un spatiu, restul fiindu-i inchiriat altei firme. Ceea ce mi se pare ciudat este ca acolo, proprietarul si-a declarat sediul social. Dar a inchiriat fiecare colt al spatiului. E in regula?
Am depus deja dosarul la ORC, a fost in regula cu dovada sediului , dar ma intrebam asa...din perspectiva proprietarului...Probabil a declarat ca nu desfasoara activitate acolo si de aceea nu o fi problema ca inchiriaza tot spatiul pe care il are ca sediu social. Probabil a completat declaratia model 1- lipsa de activitate pe sediul social....
Deci e permis sa inchiriezi toata suprafata sediului social? Chiar m-ar interesa parerile voastre! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 23:54, 22 Noiembrie 2009
Nu este nicio problema daca o firma isi inchirieaza sediul social , daca spatiul permite functionarea mai multor firme la aceeasi adresa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Doua firme la aceeasi adresa ? nicol_stnn nicol_stnn Buna ziua, intampin urmatoarea problema, vreau sa infiintez o firma pe caen 6202 ca sa pot incheia un contract, problema este ca as dori sa folosesc ca si ... (vezi toată discuția)
Pfa - sediu profesional intr-o casa Frezia84 Frezia84 Urmeaza sa stabilim sediul profesional al PFA-ului intr-o casa. Intrebarile mele sunt: - trebuie sa individualizez cumva o camera in sensul stabilirii ... (vezi toată discuția)