avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Autorizatie neexclusiva de la UPFR
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Autorizatie neexclusiva de la UPFR

Am o cofetarie si se asculta muzica ambientala de pe stick inregistrat de noi .Am autorizatie de la UCMR-ADA.Cei de la UPFR zic ca imi trebuie si de la ei licenta.E considerat fonograma stick-ul,am inteles ca au fost litigii care au castigat stick-ul nefiind considerat suport magnetic,,daca nu a fost muzica de pe CD,DVD
Ultima modificare: Luni, 25 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: dragos79 , utilizator 23:08, 10 August 2021
Buna ziua.
Noi suntem medici, avem cateva cabinete medicale individuale si pe holul de asteptare exista un TV care merge permanent fara sonor fie pe un canal de stiri fie pe vreun canal gen Discovery sau DigiWorld... la el ne mai uitam noi sau vreun pacient care asteapta. Azi a venit un inspector de la UPFR care ne-a amenintat ca ori platim nu stiu ce abonament la ei ori trebuie sa reziliem abonamentul cu firma de cablu.
Nu prea intelegem ce legatura avem noi cu fonogramele...muzica...drepturile de autor si asa mai departe...v-as ruga daca puteti sa ne lamuriti si pe noi/
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru difuzarea muzicii ambientale borihu borihu Bună ziua. Avem un hotel de trei stele și plătim pentru difuzare muzica ambientala la Credidam, Ucmr-Adă. UPFR, la TVR și acum a venit UPFAR-ARGOA. Ne ... (vezi toată discuția)
Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)