avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

buna ziua, am gasit un anunt cu plecari in Anglia printr-o firma romaneasca. Ei mi-au facut un contract, dar au scris in el ca in cazul in care intervine ceva si nu mai plec, eu nu mai am nicio "asteptare". Adica, eu le-am platit 300 de euro dansilor in contul firmei (cea romaneasca), si in cazul in care eu nu plec, banii nu imi vor mai fi returnati, si ei nu mai au nicio obligatie fata de mine. Eu am semnat contractul, acum va intreb, nu am cum sa actionez nimic impotriva lor, nu ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:36, 2 Martie 2019
Buna ziua,
am avut anii trecuti o speta similara. Din pacate pt dvs, au dreptate, va iau banii, nu va trimit in Anglia si dvs nu le oputeti face nimic. Pt ca ace contract este unul de consultanta, prin care ei nu isi iau obligatia de a va gasi dvs un loc de munca. Ei doar va consiliaza.
Depinde de situație.
Poate sa fie înșelăciune dar trebuie cercetat penal.
Trebuie analizat contractul dar si intreaga situație de fapt si fara o cercetare penală nu se poate trage nicio concluzie.
Strict pe contract nu se poate face probabil nimic dar si acesta ar trebui analizat.Firmele de mediere au si ele niște obligații legale.
Poate exista si ipoteza sa va fi înșelat si sa nu fie firma.

Înainte de a se încheia un contract trebuie mers sa se consulte un avocat și de preferat ar fi fost sa aveti si contractul.
Asa trebuia procedat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa recuperez banii de la o firma de recrut are? Popa Antonel Popa Antonel Job office este o firma de recrutare pe OLX si au anunturi ca angajeaza soferi in London , la inceput nu cer bani dar dupa cateva zile iti trimit email si cer ... (vezi toată discuția)
Plângere itm sibiu Laura001 Laura001 Buna ziua. Am semnat pe 18.08 un contract de mediere cu Focus Invest Recruitment din Sibiu . Am fost amanati pe diverse motive cum ca nu am avea dosarul ... (vezi toată discuția)
Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe ... Godgearodica@gmail.com Godgearodica@gmail.com Cum aș putea găsi un avocat pt a-mi putea recupera banii pe care i-am investi în bitconi țin să menționez că firma este înregistrată pe Anglia. (vezi toată discuția)