avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie sa fac?

Bună seară,sunt casatorita de 5.ani cu un cetatean turc. Imediat după obtinerea secerii am realizat că urmarea anumită interese.am realizat că am comis o greseala prin aceasta casatorie,al doilea an am intentat procesul de divort..după doi ani s a suspendat din nu știu ce motive,probabil din cauză că.acesta nu s a prezentat. Acum 5 luni a parasit domiciliul si sta undeva cu chirie. Intrebarea mea are voie sa mai stea în România,atâta timp cat nu convietuim impreuna? Ce passi am de urmat? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 23:45, 28 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate sta in Romania deoarece este sotul dvs inca. Depuneti actele de divort din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul de un cetatean turc nuran nuran Vreau sa divortez de sotul meu este cetatean Turc si sintem despartiti in fapt de aproape 9 luni : unde trebuie sa intentez divortul si cat va dura? Cu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez Kole Kole Este adevarat ca se obtine mai usor divortul, daca timpul scurs de la parasirea domiciliului este mai indelungat? Sunt cetatean strain, casatorit de 8 ani cu o ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa paratului ContSters277959 ContSters277959 Buna ziua, Vreau sa divortez de sotul meu,el este cetatean turc,suntem casatoriti de 4 ani jum,nu avem copii,nu avem bunuri comune.Locuim in Bucuresti cu ... (vezi toată discuția)