avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despăgubire frate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despăgubire frate

Buna ziua! Am primit de la părinți un apartament prin contract de donație. Acesta a fost apartamentul lor. Intrebarea mea este următoarea: părinții pot dovedii la notar că fratelui meu i-au cumpărat un apartament ? Adică la-au despăgubit și pe el? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2019
R_oxy23, utilizator
Cel mai recent răspuns: R_oxy23 , utilizator 11:33, 7 Martie 2019
Se poate da la notar o declaratie pe propria raspundere care sa ateste acest aspect. Era mai simplu daca se arata in cuprinsul contractului de vanzare-cumparare provenienta banilor.
Fratele e casatorit?
Nu

raluk0207 a scris:

Fratele e casatorit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bun comun sau bun propriu alejandra alejandra sunt casatorita si locuim intr-o garsoniera care e proprietatea fratelui meu si de curand am primit niste bani de la parintii mei astfel incat vanzand ... (vezi toată discuția)
Casa mostenita de mama 1/2, vreau sa cumpar cealalata jumătate si sa imi ramana doar mie DianaBx DianaBx Buna ziua, mama mea are 1/2 casa mostenita de la bunici. Eu doresc sa cumpar cealalta jumate din fonduri proprii. Sunt casatorita de 1 an si vreau ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o garsonieră in 2006, in 2016 am primit ... mariabarbuc mariabarbuc Bună ziua, Am cumpărat o garsonieră in 2006, in 2016 am primit prin donatie un apartament. In 2022 m am căsătorit, soțul are 2 copii din prima ... (vezi toată discuția)