avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia targa rumena
Discuție deschisă în Viata in Italia

targa rumena

buon giorno sono un italiano pensionato residente in Romania ho un auto targata rumeno,visti il nuovo decreto legge in italia sulla circolazione delle auto con targhe straniere volevo chiedere in Romania cera una legge che dava la possibilità ad un genitore con una delega notarile di dare al proprio figlio in comodato d'uso a titolo gratuito la propria macchina e poterla guidare ovunque,oggi e ancora possibile fare questo ho ci sono state delle modifiche
Ultima modificare: Duminică, 10 Martie 2019
residenceantonio, utilizator
Cel mai recent răspuns: residenceantonio , utilizator 15:34, 10 Martie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renta viagera in dreptul civil italian risnovean mihaela risnovean mihaela Buna ziua, Sunt interesta de particularitatile contractului de renta viagera in legislatia italiana, unde as putea gasi informatii despre acest ... (vezi toată discuția)
Deduceri impozit in italia vio6800 vio6800 Sotia lucreaza cu acte legale in Italia (badanta) de 6 ani ,pentru a beneficia de deducerile la impozit vrea ca sa depuna acte pentru noi membri familiei care ... (vezi toată discuția)
Modalitati de dobindirea a cetateniei italiane a copilului in virsta de 9 ani nascut pe teritoriul italiei gigi76bigi gigi76bigi Dobindirea cetateniei Italiane a copilului in virsta de 9 ani nascut in Italia cu parinti Romani rezidenti de 12 ani in Italia. As dori sa stiu daca in urma ... (vezi toată discuția)