legalmgm 
	    	Utilizator

legalmgm 
	    	Utilizator	    

De foarte mult timp imi doresc sa infiintez o fundatie.As avea foarte multe de spus,dar ma raportez la o intrebare esentiala :cum trebuie sa procedez?care ar fi primul pas?
 legalmgm, utilizator
 legalmgm, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 adosalva	                   

...daca ma poate ajuta cineva,as dori sa stiu ce ar trebui sa fac pt a infiinta o fundatie non-profit...Intentionez sa aduc haine second hand,sa le vand si sa ... (vezi toată discuția)
	                    adosalva	                   

...daca ma poate ajuta cineva,as dori sa stiu ce ar trebui sa fac pt a infiinta o fundatie non-profit...Intentionez sa aduc haine second hand,sa le vand si sa ... (vezi toată discuția)

GheAndreea	                   

Buna seara. Care sunt principalii pasi spre infiintarea unui ONG, mai exact o asociatie a cadrelor didactice/parinti ?
Va multumesc (vezi toată discuția)
	                    GheAndreea	                   

Buna seara. Care sunt principalii pasi spre infiintarea unui ONG, mai exact o asociatie a cadrelor didactice/parinti ?
Va multumesc (vezi toată discuția)

hajjni	                   

m-a rugat cineva sa ma ocup de infiintarea unui ong. Intrebarea mea este care forma ar fi cel mai ok, este vb ca persoana respectiv ar vrea o forma juridica in ... (vezi toată discuția)
	                    hajjni	                   

m-a rugat cineva sa ma ocup de infiintarea unui ong. Intrebarea mea este care forma ar fi cel mai ok, este vb ca persoana respectiv ar vrea o forma juridica in ... (vezi toată discuția)